Caribiooh

Vastgoedbeheer en Hospitality

Caribiooh wil ook met vastgoedbeheer positieve impact maken op de samenleving. Daarom bieden wij vastgoedbeheer met een goed gevoel, waarbij we ons inzetten voor maatschappelijke projecten op Curaçao. 
Met onze uitgebreide kennis van het eiland en haar mogelijkheden, zorgen we niet alleen voor jouw eigendommen, maar dragen we ook bij aan de gemeenschap waarin we actief zijn. 

Bij Caribiooh geloven we dat vastgoedbeheer verder gaat dan alleen het beheren van eigendommen. We luisteren naar jouw wensen en behoeften, zorgen voor transparante communicatie en werken samen om de beste resultaten te behalen. Met Caribiooh kun je vertrouwen op een vastgoedbeheerder die jouw belangen behartigt en tegelijkertijd de gemeenschap ondersteunt.

  Schoonmaak
  Tuin onderhoud
  Zwembad onderhoud
  24/7 Customer Service
 • Schoonmaak
 • Tuin onderhoud
 • Zwembad onderhoud
 • 24/7 Customer Service
Danique host

Waarom Caribiooh

Caribiooh! is in de toeristische markt op Curaçao inmiddels bekend als auto- en bootverhuurorganisatie met hoogkwalitatieve kenmerken. Het autopark is in onberispelijke staat; de client service en dienstbetoon - met het unieke locatiebezorgconcept - is van hoog niveau. 

Vastgoedbeheer & Hospitality

Hetzelfde kwaliteitsdenken kenmerkt Caribiooh als het gaat om de vastgoedmarkt.  
De ervaring leert dat elke opdrachtgever individuele wensen heeft, veelal gebaseerd op de specifieke aard, ligging en omvang van het vastgoedobject. Juist ook daarom levert Caribiooh maatwerk en dat ziet u terug in het hoogwaardige servicelevel dat wij bieden. 

Aandacht voor detail, check en dubbelcheck zijn daarbij standaardnormen. Onze missie is om met ons service peil een unieke positie in dit marktsegment in te nemen op Curaçao. Niet incidenteel, maar permanent. Het totale beheer van uw vastgoed nemen wij uit handen waardoor wij u ontzorgen en wij uw gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen. 

full service

Full-service membership

Caribiooh werkt met diverse vastgoedbeheer pakketten. 
Wij bieden onder andere onderstaande service aan als onderdeel van het full service membership; 

 • Caribiooh ontvangt de gasten en geeft hen bij aankomst een rondleiding door de woning en verstrekt uitleg over de apparaten.
 • Caribiooh verzorgt een informatiemap die bij aankomst in de woning ligt. Alle belangrijke gegevens zoals noodnummers, alsmede tips voor leuke activiteiten, restaurants en bezienswaardigheden staan hierin vermeld. 
 • Caribiooh biedt een welkomst-boodschappenpakket aan. Dit pakket staat gereed in de woning bij aankomst van de gasten (indien gereserveerd).

Door onze ervaring en de kennis van Curaçao, heeft Caribiooh inmiddels een werkwijze ontwikkeld waarmee wij ons onderscheiden van andere aanbieders op het eiland. Onze werkwijze en aanpak is uniek op Curaçao; wij leveren uitstekend kwalitatief beheer voor uw vastgoed met een ongekend hoge servicegraad.

Customer service & support

Indien u kiest voor Caribiooh! als uw vastgoedbeheerder, zullen wij vanaf het begin uw gasten te woord staan en hen zowel persoonlijk als schriftelijk ten dienste zijn. Zo ontvangen uw gasten direct na boeking een gepersonaliseerde mail van Caribiooh! waarin wij ons introduceren en voorstellen als hun host / aanspreekpunt gedurende hun verblijf. Vanaf dat moment nemen wij graag het klantcontact over en ontzorgen wij u totaal.  

In de welkomstmail zal Caribiooh! de gasten de gelegenheid geven om zich aan te melden voor;

 • Boodschappenpakket
 • Tussentijdse linnen verschoning
 • Tussentijdse schoonmaak
 • Excursie activiteiten zoals jeep-tours
 • Airportservice luchthaven
 • Auto -en boothuur via Caribiooh!

Caribiooh zorgt voor een welkomstpakket, wat klaarstaat in de woning als de gasten arriveren. De inhoud van dit welkomstpakket bevat lokale producten van partners waarmee wij samenwerken. 

Bovendien staan wij paraat om technische problemen in en om uw woning snel en efficiënt op te lossen. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een kapotte airconditioning of elektrische problemen, onze gekwalificeerde technici staan 24/7 voor u klaar om eventuele ongemakken te verhelpen. 

Danique welkom

1-loket principe

Als beheerder van vastgoed met vele verschillende taken, werken wij volgens het 1-loket principe; 

door het beheer volledig aan Caribiooh uit te besteden, zijn wij voor u het enige aanspreekpunt voor alle beheertaken en ontzorgen wij u volledig. Of het nu gaat om ontvangst van uw gasten, het uitvoeren van pest-control taken in verband met hygiëne of 24/7 standby staan voor mogelijke ongemakken in de villa’s, u heeft er geen omkijken naar, Caribiooh ontzorgt.  

 

vastgoed beheer

Span of control

Caribiooh werkt met een eigen team van vaste medewerkers. Schoonmaak, zwembad, tuin- en technisch onderhoud voeren wij uit met eigen medewerkers. Wat betreft de span of control: Caribiooh heeft een eigen toezicht en controle concept wat inhoudt dat wij voortdurend weten wat er op de werkvloer gebeurt. Binnen dit concept wordt kwaliteit, flexibiliteit en efficiëntie gewaarborgd. Onze medewerkers ontvangen hun werkinstructies van een vaste Caribiooh werkcoach wat voor de uitvoering en het beheer veel voordelen kent. Geen misverstanden door te veel schijven. Caribiooh draagt op deze wijze de volledige verantwoordelijkheid voor het beheer en de kwaliteit van uw vastgoed.