Caribiooh

Share your Happiness!

Bij Caribiooh geloven we in het belang van het ondersteunen van de gemeenschap waarin we actief zijn. 

Daarom hebben we ons gecommitteerd aan het ondersteunen van lokale goede doelen op het prachtige eiland Curaçao. 
Als onderdeel van ons maatschappelijk doel, doneren we een percentage van elke huursom die we ontvangen aan verschillende initiatieven die zich inzetten voor het welzijn van de lokale bevolking, dierenwelzijn en de bescherming van het milieu.

Ontdek ons aanbod van diverse fijne en luxe vakantiewoningen en appartementen, onze autovloot, elektrische scooters of boottrips en draag tegelijkertijd bij aan een betere toekomst voor Curaçao. Samen kunnen we bouwen aan een gemeenschap voor nu en voor de generaties die nog komen.

totolika mensen
 
Share your happiness label

Wij willen positieve impact maken

Door een deel van onze inkomsten terug te geven aan de gemeenschap, willen we een positieve impact hebben op de levens van de mensen om ons heen. Of het nu gaat om het ondersteunen van educatieve programma's, het bieden van medische hulp voor dierenwelzijn of het bevorderen van milieubehoud initiatieven, wij zijn er trots op om ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst voor Curaçao.

  • Door te kiezen voor een vakantieverblijf of autohuur via Caribiooh, dragen onze gasten automatisch bij aan deze waardevolle inspanningen. Het is onze manier om iets terug te geven aan de lokale gemeenschap waar we deel van uitmaken. 
  • Door onze middelen en energie te bundelen met lokale goede doelen, maken we een blijvende impact die verder reikt dan de grenzen van ons bedrijf.
Als je op zoek bent naar een vakantiewoning die niet alleen luxe en comfort biedt, maar daarbij ook direct impact maakt op de omgeving waar je verblijft, dan ben je bij Caribiooh aan het juiste adres.

Ontdek ons aanbod van diverse fijne vakantiewoningen en appartementen, onze autovloot of excursies en draag tegelijkertijd bij aan een betere toekomst voor Curaçao. Samen kunnen we bouwen aan een gemeenschap voor nu en voor de generaties die nog komen.