Caribiooh
Strand

Ontdek het paradijs op zee

“Ontdek het paradijs op zee met Caribiooh: boottrips op Curaçao”

Stel je eens voor: de zon die langzaam ondergaat, een verfrissend briesje door je haren en het geluid van kabbelende golven op de achtergrond. Dit is slechts een glimp van de onvergetelijke boottrips die je kunt ervaren met Caribiooh op het prachtige eiland Curaçao. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of een unieke manier om de adembenemende kustlijn te verkennen, Caribiooh biedt diverse boottochten die aan al jouw wensen voldoen. Lees verder en ontdek de magie van onze boottrips, inclusief een professionele kapitein en heerlijke hapjes en drankjes.

Sunsettour: Romantiek op het water

Beleef de ultieme romantische ervaring met onze Sunsettour. Stap aan boord van een luxe boot en laat je verwennen terwijl je geniet van een betoverende zonsondergang over de Caribische Zee. Met Caribiooh als jouw gids vaar je langs de prachtige kustlijn van Curaçao, terwijl de kleuren van de hemel veranderen in een schilderachtig palet. Ontspan en geniet van elkaars gezelschap, terwijl onze professionele kapitein je naar de mooiste plekken brengt om te genieten van dit magische moment. En als kers op de taart, worden er heerlijke hapjes en verfrissende drankjes geserveerd om de ervaring compleet te maken.

BOEK AL EEN SUNSET TOUR VOOR 2 PERSONEN VANAF $385

Boot huren
Boot

Dagje Klein Curaçao: Ontdek een paradijselijk eiland

Voor de avontuurlijke zielen biedt Caribiooh een onvergetelijke boottocht naar Klein Curaçao. Dit onbewoonde eiland staat bekend om zijn witte zandstranden, kristalhelder water en rijke onderwaterwereld. Met onze comfortabele boot en ervaren kapitein brengen we je naar dit paradijs op aarde. Verken de prachtige stranden, neem een verfrissende duik in de azuurblauwe zee en snorkel tussen kleurrijke vissen en schildpadden. Ontdek de schoonheid van de natuur en geniet van een heerlijke lunch aan boord. Een dagje op Klein Curaçao met Caribiooh is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

BOEK AL EEN DAG KLEIN CURACAO INCLUSIEF KAPITEIN VANAF $935

Share your happiness